Варення з буряка – незвичайне і оригінальне домашнє ласощі. Дане варення дуже незвичайне, якщо у вас в запасі є багато буряка, спробуйте зробити хоча б невелику порцію.

Інгредієнт:

  • Буряк-400 Грам
  • Цукор-700 Грам
  • Лимон-0,5 Штуки

Приготування:

Варення з буряка: оригінальний смаколик здивує близьких і змусить подруг випрошувати рецепт

Буряк заздалегідь відваріть до напівготовності, після очистіть її.

Буряк натерти разом з чвертю лимона на дрібній тертці. Із залишку видавити сік до Буряка.

Додати в ,уряк цукровий пісок, поставити каструлю на маленький і довести до кипіння. Після цього варити 60 хвилин і не допускати активного кипіння.

Заздалегідь підготувати стерильну банку і кришку. Зняти каструлю з вогню. Акуратно перекласти варення в банку. Герметично закатати.

Поставте банку з варенням дном вгору, укутайте ковдрою і залиште на добу в спокої. Після Зберігайте варення в коморі.

Раніше ми повідомляли, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників.

Джерело