Цукерки? У піст? Так, якщо це "Родзинка".
У цих цукерках немає ні грама тваринного жиру, ніяких яєць, молока або вершків. Лише корисні вівсяні пластівці, родзинки і кешью.
Інгредієнти:
• 6 столових ложок вівсяних пластівців швидкого приготування;
• 0,5 склянки родзинок;
• 0,5 склянки кешью;
• 1-2 столові ложки води;
• 1 чайна ложка натертої лимонної цедри;
• кокосова стружка;
• сіль.
Приготування:
Вівсяні пластівці, кешью, родзинки і лимонну цедру помістити в чашу блендера і подрібнити.
Приготовану масу злегка присолити, підлити трохи води і ретельно розтерти до однорідного стану, після чого скачати з неї кульки завбільшки з волоський горіх і обваляти їх в кокосовій стружці.
Для додання цукеркам більш вираженого смаку вівсяні пластівці слід злегка обсмажити.
Кешью можна замінити волоськими горіхами, арахісом або мигдалем, лимонну цедру - апельсиновою, частину родзинок - цукатами, курагою, чорносливом, в'яленим інжиром або фініками і сушеної журавлиною, а вівсяні пластівці - будь-якими іншими.
Замість води можна використовувати рідкий мед.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як приготувати удома хлібні палички.
Джерело