Цукерки? У піст? Так, якщо це "Родзинка". 

У цих цукерках немає ні грама тваринного жиру, ніяких яєць, молока або вершків. Лише корисні вівсяні пластівці, родзинки і кешью.

Інгредієнти:

Рецепти пісного меню: цукерки "Родзинка"

• 6 столових ложок вівсяних пластівців швидкого приготування;

• 0,5 склянки родзинок;

• 0,5 склянки кешью;

• 1-2 столові ложки води;

• 1 чайна ложка натертої лимонної цедри;

•    кокосова стружка;

• сіль.  

Приготування: 

Вівсяні пластівці, кешью, родзинки і лимонну цедру помістити в чашу блендера і подрібнити. 

Приготовану масу злегка присолити, підлити трохи води і ретельно розтерти до однорідного стану, після чого скачати з неї кульки завбільшки з волоський горіх і обваляти їх в кокосовій стружці.

Для додання цукеркам більш вираженого смаку вівсяні пластівці слід злегка обсмажити. 

Кешью можна замінити волоськими горіхами, арахісом або мигдалем, лимонну цедру - апельсиновою, частину родзинок - цукатами, курагою, чорносливом, в'яленим інжиром або фініками і сушеної журавлиною, а вівсяні пластівці - будь-якими іншими. 

Замість води можна використовувати рідкий мед.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як приготувати удома хлібні палички. 

Джерело